fbpxAltijd en overal een goede service…Tennis is een sport met meer dan 550.000 beoefenaars in Nederland. Een sport die anders is als alle anderen en waarbij je hulpmiddel, je racket, je grootste vriend is. Zonder racket geen tennis.

De één speelt 20 jaar met hetzelfde racket, de ander wil ieder jaar 3 nieuw exemplaren hebben. De één weet precies met welke snaren en hoeveel kilo hij speelt, de ander heeft geen idee. Toch heeft ieder racket zo af en toe wat aandacht en liefde nodig. Een nieuwe grip of een nieuwe bespanning kunnen geen kwaad. Ook al zijn je snaren niet gebroken, het is komt je spel ten goede om ze van tijd tot tijd te vervangen.

Er zijn steeds minder plekken waar je terecht kunt met je vragen over je racket. Daar willen we wat aan doen. Voor ons is een racket meer dan een fysiek verlengstuk en hulpmiddel alleen. De looks van je racket zeggen vaak veel over je je karakter. Daarop willen wij een glimlach op je gezicht krijgen door het pimpen van rackets.
Onze online bepanservice kreeg een versnelling door corona…

We doen alles voor een goede service, daarom zijn jullie al van ons gewend dat wij jullie rackets naar jullie opsturen en jullie thuisbezorgen. Door Corona zijn meer mensen (weer) gaan tennissen en is onze sport populairder dan ooit. Maar het bespannen van je racket kon niet meer door de lockdowns en winkelsluitingen zoals we die in de laatste maanden kennen. Het versturen van je racket is soms het enige alternatief en helemaal corona-proof. Doordat je niet naar de winkel hoeft en een afspraak hoeft te maken bespaart het je daarnaast ook nog eens veel tijd.


We doen alles voor een goede service!